Grāmatvedības uzskaite, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Grasa AZ, SIA

Jūras 1a, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Gada pārskats, ikmēneša atskaites, gada pārskatu sastādīšana, grāmatvedības konsultācijas, nodokļu konsultācijas, , PVN, VID atskaite, EDS, pilna grāmatvedības uzskaite , gada deklarācija fiziskām personām, elektroniskās

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, personāla vadība, audits, revīzija, nodokļu konsultācijas,, , noliktavas preču uzskaite , akcizēto preču uzskaite , grāmatvedības konsultācijas, konsultācijas uzņēmumiem

Daiga Freiberga, grāmatvedības pakalpojumi

Mucenieku 30a-3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Grāmatvedības uzskaites kārtošana dažādām uzņēmējdarbības formām. Konsultēšana grāmatvedības uzskaites un nodokļu jautājumos. Deklarāciju izstrāde, gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID. Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Latvijā, Kurzeme, visā Latvijā. 

MG Systems, SIA

Dārzciema 60-101, Rīga LV-1073
Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā. Grāmatvedības konsultācijas. Dokumentu sagatavošana. Gada pārskats., Pamatlīdzekļu uzskaite . Debitori. Kreditori. Atskaišu iesniegšana VID.

Liepājas skaitlis, SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

SIA "Liepājas skaitlis" sniedz uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumus, kā arī konsultē nodokļu jautājumos.

 

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna iela 9, Rīga, LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

Solcraft SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

LatInSoft, SIA, filiāle Rīga

Baltā 1b-202, Rīga LV-1055
LatInSoft piedāvātie risinājumi balstās uz kompleksas pieejas:: ✓ mūsu izstrādātajām profesionālajām grāmatvedības uzskaites un uzņēmuma vadības programmām GrinS® ✓ mūsu piegādātās IT infrastruktūras risinājumiem ✓ profesionālas un kvalitatīvas apmācības pakalpojumiem ✓ programmētāju, konsultantu, tehnisko speciālistu un menedžeru prasmēm un pieredzi
ZL.LV iesaka

DPS, SIA, programmatūras izstrāde

Elijas 17-512, Rīga LV-1050
Programmas: ✓ Darba uzskaites sistēmas, kas paredzēta autoservisiem; ✓ Tirdzniecības, noliktavas un apmaksas dokumentu uzskaites sistēmas; ✓ Kontaktu uzskaites sistēmas sadarbības partneru (firmu un personu) uzskaites un analīzes datorprogrammas; ✓ Personāla - paredzēta izmantošanai uzņēmuma personāla daļā, nodrošinot to ar informāciju par esošajiem, bijušajiem vai potenciālajiem darbiniekiem; ✓ Lietvedība - izmantojot šo programmu, visa uzņēmuma korespondence tiek apkopota vienotā datu bāzē.

EKSPERTS AE, SIA

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Vērtēšanas mērķi:: *Kredīta vai līzinga noformēšanai; *Tirgus vērtības noteikšana mantas atsavināšanas gadījumā; *Mantas novērtēšanu izsoles vajadzībām; *Mantojamās mantas novērtēšana; *Mantiskā ieguldījuma novērtēšana; *Īpašuma apdrošināšanai; *Grāmatvedības uzskaites, bilances sakārtošanai; *Īpašuma novērtēšanu pašu vajadzībām.

 

LatInSoft, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Mihoelsa 56, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: LatInSoft – kompleksi IT risinājumi – grāmatvedības programmas GrinS, uzņēmuma vadības risinājumi GrinS|5, specializētas programmatūras izstrāde, mājaslapu izstrāde, datortehnika un tehniskais serviss, profesionāla apmācība.

AMIprof mācību kursi pieaugušajiem

E.Birznieka-Upīša 13-39a, Rīga LV-1011
PROFESIONĀLĀS PILNVEIDES PROGRAMMAS:: ✓ AGILE kultūra un programmas vadīšana; ✓ Datu apstrāde un analīze,izmantojot MS Excel, PowerBI, Pytho; ✓ Digitālā ekonomika un nodokļu piemērošana pārrobežu darījumos; ✓ Digitālās tehnoloģijas un datorprasmes darbam; ✓ Dokumentu un arhīvu pārvaldība digitālā vidē; ✓ Finanšu grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Grāmatvedība digitālā vidē; ✓ Vadības grāmatvedība Excel vidē.

Grāmatvedības uzskaite, SIA

Dzirnavu 91, Rīga, LV-1011
Grāmatvedības pakalpojumi

ILGAK, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Grāmatvedības konsultācijas, grāmatvedības uzskaite , grāmatvedības konsultācijas nodokļu likumdošanā., kārtošana, finanšu atskaišu sagatvošana, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana, grāmatvedība un uzskaite

Grāmatvedības un finanšu vadības birojs, SIA

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Grāmatvedības pakalpojumi., Pirmdokumentu uzskaite , algu aprēķināšana, nodokļu aprēķināšana, ilgtermiņa ieguldījumu uzskaite , nodokļu

Grāmatvedība un uzskaite, IK

Upes iela 18 – 2, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Informācija no uzņēmumu reģistra

Zalktis programmas, SIA

Bērzu 1-26, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Grāmatvedības programma, grāmatvedība, grāmatvedības uzskaite , uzskaites sistēma, grāmatvedības datorprogramma, , uzņēmuma vadības programma, algas programma, darba uzskaite , uzņēmuma vadības sistēma, grāmatvedības